Ben jij ouder dan 13 jaar?

Welkom bij Smoeltjes. Omdat we ons met onze marketing niet op kinderen richten, willen we graag zeker weten dat je ouder dan 13 bent.

Nee
Ja

Wel jonger dan 13 jaar en op zoek naar de antwoorden van de verpakking?
Klik hier

DE VROLIJKSTE KOEKJES VAN NEDERLAND

Tijd voor een beetje vrolijkheid! Ons unieke merk is begonnen met speculaasjes in een handige uitdeelverpakking. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een breed assortiment; van uitdeelverpakkingen tot tussendoortjes.

ASSORTIMENT

Smoeltjes Speculaas, Spookkoekjes en UFO’s zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Smoeltjes zijn verkrijgbaar bij vrijwel elke supermarkt in Nederland. 

SMOELTJES BLIJFT INNOVEREN  

De koekjes liggen al ruim 25 jaar in de supermarkt, maar we verbeteren de receptuur nog regelmatig. We zien vertrouwdheid namelijk als een groot goed maar staan absoluut niet graag stil. Daarom blijven we continu doorontwikkelen en innoveren. Zo gebruiken we bijvoorbeeld bij al onze Smoeltjes enkel scharreleieren. En voldoen Smoeltjes aan alle specifieke voedingskundige criteria en de daaraan voorgestelde portiegrootte voor kinderproducten.

Geen zorgen, we houden de vertrouwde smaak goed in de gaten. Ook uit onderzoek blijkt onze klassieker net zo lekker als voorheen.  

ONDERDEEL VAN HELLEMA 

Hellema is de trotse bedenker van Smoeltjes. Met plezier bakt Hellema al meer dan 160 jaar koekjes voor de hele familie en voor ieder moment van de dag. Smoeltjes bestaat zelfs al meer dan 25 jaar! In al die jaren is Hellema uitgegroeid van dorpsbakker tot een internationale, hypermoderne bakkerij.  

Nieuwsgierig naar de hele geschiedenis van Hellema? Kijk dan op www.koekjesvanhellema.nl.