Ben jij ouder dan 13 jaar?

Welkom bij Smoeltjes. Omdat we ons met onze marketing niet op kinderen richten, willen we graag zeker weten dat je ouder dan 13 bent.

Nee
Ja

Wel jonger dan 13 jaar en op zoek naar de antwoorden van de verpakking?
Klik hier

Win een MEGA Smoeltjes zitzak!

Smoeltjes bestaat 25 jaar! En wie jarig is deelt uit. Daarom geven wij 25 van deze zitzakken weg! Met iedere zak Smoeltjes maak je kans op een mega zitzak. Vul je gegevens in en wie weet zit jij straks op een heerlijke zak Smoeltjes.

(niet openmaken hè!)

Doe mee!

Helaas. Deze promotie is afgelopen. Deelname is niet meer mogelijk. Er wordt binnenkort contact opgenomen met de winnaars.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen om te winnen?

Om kans te maken op een Smoeltjes zitzak, koop je een zak Smoeltjes Speculaasjes, Spook koekjes of Ufo’s. Vervolgens vul je jouw gegevens en de productcode achter op de zak in op het formulier op deze pagina. 

Tot wanneer kan ik meedoen? 

Deze actie loopt van 27 oktober 2021 tot 30 november 2021.

Wanneer weet ik of ik heb gewonnen? 

De actie loopt tot 30 november. Daarna maken we de winnaars snel bekend. In week 48 of 49 krijg je bericht als je hebt gewonnen. 

Hoe weet ik of ik heb gewonnen? 

Bij het invullen van het formulier, heb je je e-mailadres achtergelaten. We contacten je op dit e-mailadres als je hebt gewonnen. Als je niet hebt gewonnen krijg je ook geen bericht. 

Als ik heb gewonnen, moet ik dan de zitzak ergens ophalen? 

Als je bericht hebt gekregen dat je hebt gewonnen, versturen we de zitzak naar jou. Je hoeft hem niet op te halen. 

Wat doen jullie met mijn gegevens? 

Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig met de gegevens om. De gegevens worden gebruikt voor de zitzakkenactie van 2021. En eenmalige aankondigingen van eventuele nieuwe acties. Je zult nooit meer dan 1 bericht per maand ontvangen.

Waarom moet ik mijn adres invullen? 

De zitzakken zijn zo groot dat het onhandig wordt om hem op te halen. Daarom vragen we jouw adres, zodat we hem naar je op kunnen sturen als je hebt gewonnen!

Kan ik ook een Smoeltjes zitzak kopen? 

Er zijn maar 25 Smoeltjes zitzakken gemaakt. We verkopen ze dus helaas niet.